För idrottare är mellantider självklara. Att stämma av hur man ligger till jämfört med tidigare är nyckeln till att hela tiden förbättra prestationen.

För dig som företagare gäller samma sak. Genom att få rapporter och fullständig kontroll med tips på förbättringar ger vi dig mellantiderna i det maratonlopp det innebär att vara företagare. Hela tiden snabb och alert utan att bränna allt krut på en gång.

Vi söker ny medarbetare till Östersund!

Medarbetare revision och redovisning

Arbetsuppgifterna består i första hand av löpande redovisning, upprättande av bokslut och deklarationer samt löpande revision och bokslutsgranskning i samarbete med våra revisorer. Därutöver kommer diverse företagsekonomiska konsultationer och hantering av bolagsärenden. Kvalifikationer: avslutad kandidatexamen i företagsekonomi, gärna med extra beskattningsrätt. Erfarenhet från arbete med redovisning, löner och / eller skattefrågor är meriterande.

Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas i yrkesrollen så intern och extern utbildning är en självklarhet likasom ett stort kundansvar och återkommande kundkontakter. Mer information om oss och vår verksamhet finns på www.hhrevision.se.

För tillträde under hösten 2017 enligt överenskommelse.

Kontakta gärna Håkan Hjelm på tel. 063-577071 eller Daniel Hellström på tel. 063-577076 för ytterligare information. Din ansökan vill vi ha senast 2017-06-26, helst på e-postadress hakan.hjelm@hhrevision.se alternativt via brev till Hellström & Hjelm Revision AB, Rådhusgatan 15-17, 831 41 ÖSTERSUND, märkt ”ansökan”.