För idrottare är mellantider självklara. Att stämma av hur man ligger till jämfört med tidigare är nyckeln till att hela tiden förbättra prestationen.

För dig som företagare gäller samma sak. Genom att få rapporter och fullständig kontroll med tips på förbättringar ger vi dig mellantiderna i det maratonlopp det innebär att vara företagare. Hela tiden snabb och alert utan att bränna allt krut på en gång.

Image Alt

Karriär

Karriär

Vi söker Redovisningskonsult/revisorsassistent

till Stockholm city, Huddinge och Östersund

Hellström & Hjelm Revision AB är en fristående redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Östersund, Stockholm och Uppsala. I Stockholm har vi ett kontor i Huddinge och ett kontor på Saltmätargatan i centrala Stockholm. Vi tillhandahåller tjänster inom områdena redovisning, revision, bolagsärenden, skatter och andra företagsekonomiska frågor. Våra kunder är små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. I dagsläget är vi totalt 39 anställda i företaget, varav 12 i Stockholm/Huddinge, och expanderar fortlöpande.

Rollen som konsult är varierande och mångfacetterad på så vis att du kommer beröra både revision, redovisning och konsultation. Du kommer ha ett självständigt ansvar mot ett antal kunder där du som konsult både jobbar operativt med bokföring och redovisning men även konsultativt med rådgivning kring företagsekonomiska frågor. Arbetsuppgifterna består i första hand av löpande redovisning, upprättande av bokslut och deklarationer samt löpande revision och bokslutsgranskning i samarbete med våra auktoriserade revisorer. Därutöver kommer diverse
företagsekonomiska konsultationer och hantering av bolagsärenden.

Vi vill att våra medarbetare ska utvecklas i yrkesrollen! Intern och extern utbildning är en självklarhet likasom ett stort kundansvar och kundkontakt. Vi ser helst att du som söker har lätt att samarbeta och knyta kontakt med såväl kollegor som kunder. Vidare har du lätt att arbeta självständigt samt hålla en god struktur i dina arbetsuppgifter. Då tempot ibland kan vara högt så är det viktigt att du känner dig bekväm de perioder då arbetsbelastningen är lite högre och alltid ser till att behålla fokus.

Du ska ha en avslutad kandidatexamen i företagsekonomi samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du kan vara nyutexaminerad eller ha ett till två års erfarenhet.

Ansökan mailas med fördel till mattias.grinde@hhrevision.se

Övrigt

  • Start: September 2019
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning
  • Placering: Saltmätargatan 5, Stockholm, Björkholmsvägen 10, Huddinge eller Rådhusgatan 15-17, Östersund