För idrottare är mellantider självklara. Att stämma av hur man ligger till jämfört med tidigare är nyckeln till att hela tiden förbättra prestationen.

För dig som företagare gäller samma sak. Genom att få rapporter och fullständig kontroll med tips på förbättringar ger vi dig mellantiderna i det maratonlopp det innebär att vara företagare. Hela tiden snabb och alert utan att bränna allt krut på en gång.

Image Alt

Karriär

Karriär

Hellström & Hjelm Revision AB är en växande redovisnings- och revisionsbyrå med kontor i Östersund, Hållnäs, Uppsala och Stockholm. Vi servar små och medelstora företag inom en mängd olika branscher med redovisningstjänster, revision, skattekonsultationer och andra ekonomiska frågor som hör företagarvärlden till.

Vi söker Medarbetare inom redovisning och revision

Vi vill bli fler och söker ambitiösa medarbetare till alla våra kontor. Den här annonsen riktar sig främst till dig som känner dig på hugget att ta hand om en del av våra kunder i Stockholm eller Uppsala. Till kontoren i Stockholm och Uppsala söker vi nu dig som har känsla för analys och trivs i en roll där man bollar tankar och uppslag med kollegor och kunder. Att hjälpas åt och diskutera de nya frågeställningar som ständigt dyker upp är något som vi sätter högt eftersom det ger oss möjlighet att rådge våra kunder på bästa sätt samtidigt som det gör jobbet roligt och utvecklande.

Vi förutsätter att du har en ekonomexamen på universitets-/högskolenivå. Det viktigaste är inte vilka detaljkunskaper du har med dig utan den inställning du har till att vilja utvecklas, testa nya uppgifter och ge en bra service.

Är du ny i branschen så kommer jobbet inledningsvis innebära mycket redovisning och därefter byggs arbetsuppgifterna på med övriga tjänster utifrån företagets behov och ditt intresse. Kommer du med erfarenhet så anpassar vi upplägget utifrån vad du har med dig och vart du vill. Redovisning med bokslutsarbete kommer dock finnas med som en hörnsten eftersom det till stor del är grunden för det vi håller på med.

Intern och extern utbildning är en självklarhet likasom ett stort kundansvar och återkommande kundkontakter så vi tänker att du gillar att ventilera stora som små frågor och hjälpa folk framåt.

Arbetsomfattningen är heltid med tillträde enligt överenskommelse under 2022. Din ansökan med CV tar vi helst emot vi mail;